Sådan arbejder vi


Skovlunde Fysiologisk Sportsklinik ejes af fysioterapeut Sidse Koch Jørgensen, som har mange års erfaringer indenfor manuel terapi og diagnostik af skader og problemer på bevægeapparatet. Hun har desuden 18 års erfaring som autoriseret fysioterapeut – primært fra den private sektor på diverse klinikker. Sidse har kompetence i diagnostik, manuelbehandlinger, træning og bevægelses analyser og har behandlet og gjort patienter raske ved, at de har fået en second opinion hos hende. Især i tilfælde, hvor andre har givet op, har hun stor success med at få resultater og hjælpe patienterne med at genvinde funktion og kontrollere smerterne.

Vi er en klinik, som har gennemgået forandringer de sidste 9 mdr. og har flere nye tiltag i gang. Akutte sportskader, arbejdsrelaterede langvarige skader, belastninger, stress relateret fysiske smerter og kroniske lidelser, er overvejende de henvisningsårsager, som vi behandler vores patienter for.


Frederik er den yngste behandler i teamet og har selv kropserfaringer, som sportsudøver på højt plan. Frederik er klinikkens sportsmassør og giver fysiurgisk massage behandlinger.


Ninna er uddannet familierådgiver og har arbejdet kommunalt i mange år. Derudover har hun uddannet sig som Pilatesinstruktør. Ninna arbejder på klinikken som psykoterapeut og psykosomatisk rådgiver på børne/unge området og tager sig af de svære samtaler omkring, følelsesmæssige smerter, sorg, stress og nedsat selvværd. Ninna har også Pilates hold på klinikken hvor kropskontrol, smidighed og styring af vejrtrækningen er fokuspunkter ved Pilates træning.


Sanna indgår et samarbejde med klinikken pr. 2. januar 2020 og er vores zoneterapeut. Hun har siden 2015 arbejdet en del med zoneterapi og øreakupressur. Vores klienter kan derfor igen booke tider til zoneterapi fra det nye år. Det har været efterspurgt og vi er meget glade for endelig igen at kunne tilbyde denne ydelse. Sanna er også traditionel Hatha yoga instruktør og starter hold op på klinikken i 2020.


Ydermere får vi enkelte behandlingsdage besøg af vores RAB godkendte massør Mette, som har arbejdet som massør og behandler i mange år på forskellige virksomheder og privatklinikker. Mette er dygtig og super skarp til at læse kroppens symptomer.


Kontakt os gerne og book en tid. Vi garanterer en særdeles professionel behandling. Alle vores behandlere giver sig tid til at hjælpe dig med at få kroppen til at fungere igen.

Klinikken er i stadig rivende udvikling og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan tilbyde dig den rette behandling.

Vi favner det hele menneske.