Sådan arbejder vi


Skovlunde Fysiologisk Sportsklinik ejes af fysioterapeut Sidse Koch Jørgensen, som har mange års erfaringer indenfor manuel terapi og diagnostik af skader og problemer på bevægeapparatet. Hun har desuden 18 års erfaring som autoriseret fysioterapeut – primært fra den private sektor på diverse klinikker. Sidse har kompetence i diagnostik, manuelbehandlinger, træning og bevægelses analyser og har behandlet og gjort patienter raske ved, at de har fået en second opinion hos hende. Især i tilfælde, hvor andre har givet op, har hun stor success med at få resultater og hjælpe patienterne med at genvinde funktion og kontrollere smerterne.

Vi er en klinik, som har gennemgået forandringer de sidste 9 mdr. og har flere nye tiltag i gang. Akutte sportskader, arbejdsrelaterede langvarige skader, belastninger, stress relateret fysiske smerter og kroniske lidelser, er overvejende de henvisningsårsager, som vi behandler vores patienter for.


Kontakt os gerne og book en tid. Vi garanterer en særdeles professionel behandling. Alle vores behandlere giver sig tid til at hjælpe dig med at få kroppen til at fungere igen.

Klinikken er i stadig rivende udvikling og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan tilbyde dig den rette behandling.

Vi favner det hele menneske.