Du er her:

Om Sidse

I 2001 blev jeg uddannet fysioterapeut på Ergo- og fysioterapeut skolen i Holstebro.

De første 9 år af mit arbejdsliv som fysioterapeut har jeg arbejdet på forskellige private klinikker som indlejer i Nordsjælland, på Frederiksberg. I januar i 2019 blev jeg selvstændig behandler.

Min store interesse er sport og akutte skader. Derfor har jeg været frivillig behandler og træner i to forskellige fodboldklubber og for FIF håndbold damer.

Jeg bor i Rødovre med min mand og 3 børn. Vi er alle fysisk aktive. Sidste år startede jeg et motions fodboldfitnes hold for kvinder i Boldklubben Rødovre
”Wonder Women”.

Som barn startede jeg med at dyrke dans, gymnastik og senere håndbold, som jeg fortsatte med i Skjern indtil 19 års alderen, hvor en korsbåndsskade satte en stopper for min sportskarriere på højt plan.

Jeg har 18 års erfaring med fysiotepeutisk behandlinger. Min styrke er at udrede patienter professionelt og grundigt, så der kan stilles en diagnose og deraf udarbejdes en behandlingsplan. Der har været børn, unge , midaldrende og ældre patienter blandt mit klientel.

Jeg har erfaringer med sundhedsordninger i den private sektor via mit arbejde som behandler hos Falck Healthcare. Jeg har i min periode hos Falck været arbejdsmiljørepræsentant i 4 år og tillidsmand i 18 mdr.

Jeg har altid været en iværksætter type med masser af gå på mod og ser gerne innovativt på alle tiltag.

Det handler for behandlerne om at følge med i tiden og holde os opdateret ift Folkesundheden i Danmark.

Sundhedsvæsenet er under stort pres nu. Der bliver i fremtiden behov for mere hjælp til udredning af ortopædiske problematikker. Jeg ser gerne at fysioterapeuter bliver brugt på det område til udredninger og undersøgelser da vi er fagligt stærke til den del.  Genoptræninger efter operationer og det forebyggende behandling bliver også mere og mere udbredt i Danmark. Jeg er ganske sikker på at behandlerteamet på klinikken har kompetence til at tage del i at løfte den del af opgaven i Sundhedvæsenet og tage nogle af patienterne som havner ude i kommunerne efter indlæggelse eller når de skal konservativt behandles.

Jeg er nyligt ansat i klinikken som den daglige leder og driftschef. Det glæder jeg mig meget til og jeg vil sikre at klinikken yder professionel og resultatorienteret behandlinger så vores patienter og kunder kan blive hurtigt raske igen.

Erfaring:

  • – MDT kursus ( Lumbal colomna og thoracal colomna)
  • – Manipulation og diagnostic thoracal colomna
  • – Sportsskader. Knæproblematikker, undersøgelse, behandling og genoptræningsplaner. Tapening
  • – Manuel Therapy
  • – Mulligan kursus (basis)
  • – Idrætspsykologi i forhold til motivation og handlingsplan og målsætning ( coaching)
  • – Holdtræninger
  • – Ergonomi vejledning og kurser ( Arbejdspladser)
  • – Massage, sportsmassage