Nyhed!

Sidse er ny fysioterapeut i klinikken

Det er med stor glæde at vi kan præsentere Sidse som ny fysioterapeut i klinikken. I kan læse mere om Sidse under "Behandlere" på siden her

Nyhed!

Se vores nye YouTube kanal

SFS på youtube er målet, at skabe en kanal der kan tilbyde råd og vejledning. Vi håber i vil se med, når vores behandlere fortæller om vores ydelser og viser hvordan i får bedre velvære. Klik her: SFS på Youtube.

Nyhed!

Sådan behandler vi dine data

Kære Kunder.  Som sundhedsvirksomhed kan du her læse hvordan vi behandler dine sundhedsdata.

http://www.skovsport.dk/eu-databeskyttelse-saadan-behandler-vi-dine-data/  

Nyhed!

Graviditetsmassage og Japansk liftning

Klinikken kan nu tilbyde 2 nye behandlingsformer, graviditetsmassage og Japansk liftning.

Nyhed!

og læs hvad andre tænker

Del gerne dine oplevers med vores klinik. På trustpilot kan du også læse hvad andre brugere tænker om vores behandlinger. klik her: https://dk.trustpilot.com/review/www.skovsport.dk  

Nyhed!

Samarbejde med Ballerup Atletik Klub

Nyt samarbejde mellem Ballerup Atletik Klub og Skovlunde Fysiologisk Sportsklinik   Vi er glade og stolte over at kunne fortælle, at vi har indgået et toårigt samarbejde med Ballerup Atletik Klub. Samarbejdet har til formål at fremme idrætten, forebygge skader og målrettet at hjælpe klubbens atleter og medlemmer. Vores koncept bygger på ideen om at optimere sportsresultater og forebygge skader ved løbende behandlinger og rådgivning fra behandlere. Klinikkens tilgang til sporten og behandlinger tager udgangspunkt i Team Danmarks Restitutionskoncept. Hertil kommer, at vi gennem de næste to år vil holde flere foredrag i Ballerup Atletik Kub om forebyggelse af skader, restituering, behandlingsmuligheder og genoptræning. Vores aftale med Ballerup Atletik Klub evalueres løbende gennem de næste par år. Vi glæder os til samarbejdet.   På billedet ses vores ”egen” Frederik Thomsen sammen med sportschef fra Ballerup atletik klub Jørgen Matz og den underskrevne aftale.

Nyhed!

Rigtig glædelig jul

Skovlunde Fysiologisk Sportsklinik vil gerne ønske alle vores kunder og samarbejdspartner en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Nyhed!

Årets julegave ide

Klinikken ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Hvad skal man give familiemedlemmet der har alt? -  Forkæl en du holder af med et gavekort til den behagelig behandling. Lad roen falde over ham eller hende med en dejlig forkælelsesgave.

Du kan købe gavekort til alle behandlinger eller et valgfrit beløb.

Nyhed!

Besøg os på Sund Livsstil messen

Kom ind og besøg os på Sund Livstils messen i Øksnehallen den 29. september til 1. oktober 2017. Du finder os på stand 311. Læs mere tryk her  

Nyhed!

Pernille er uddannet zoneterapeut og starter 1. marts 2018

Jeg er født 1979, gift og har to børn. Uddannet zoneterapeut (RAB) januar 2018 og påbegyndt massøruddannelse februar 2018. Derudover, er jeg uddannet sygeplejerske (2004) og har arbejdet som dette i mange år. Jeg har arbejdet indenfor både hospital og hjemmepleje/rehabilitering, hvilket har givet mig en god baggrund og viden, til at forstå både sygdomme og ubalancer i kroppen. Zoneterapi bygger på et holistisk menneskesyn, det vil sige at krop og psyke hænger sammen og har indflydelse på det enkelte menneskes sundheds og sygdomstilstand. Under fødderne findes der et fuldstændigt kort over kroppen, hvor hver del har et punkt, som også kaldes reflekszoner. Ømhed et sted under foden svarer således, til et sted i kroppen, der ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner kan man påvirke muskler, organer, nedsætte spændinger og samtidig understøtte et mere frit energiflow i kroppen (meridianlære). Dette er med til at fremme kroppens balance og dermed nedsætte ubehag. Zoneterapi er blandt den mest anvendte form for alternativ behandling og går ud på at styrke det enkelte menneskes selvhelbredelse. Det er en blid og omsorgsfuld behandlingform som kan anvendes af alle og ved mange forskellige ubalancer, som f.eks. allergi/intolerence, stress, søvnproblemer, smerter, hormonelle ubalancer/fertilitetsproblemer og meget mere. Zoneterapi egner sig også godt til børn i alle aldre. Spædbørn som har problemer med f.eks. fordøjelsen og/eller kolik vil ofte opleve lindring og finder ofte ro umiddelbart efter første behandling. Behandling med zoneterapi kan også ses som et supplement til den lægelige behandling til børn der har problemer med f.eks. ørerne, immunforsvaret, allergier og kan lindre symptomer ved vokseværk. Jeg er netop påbegyndt en massøruddannelse. Massage er påvirkning af enten hele eller dele af kroppen som virker afslappende på krop og sind, da muskler afspændes, blodcirkulationen forbedres og løsner ophobede affaldsstoffer. Massage vil være et godt supplement til zoneterapibehandling, hvor der er symptomer som f.eks. hovedpine, spændinger og muskelsmerter. Jeg stræber altid efter at styrke min klients fysiske og psykiske velbefindende og for fremme en sund balance i kroppen.