Pernille er uddannet zoneterapeut og starter 1. marts 2018

Jeg er født 1979, gift og har to børn.

Uddannet zoneterapeut (RAB) januar 2018 og påbegyndt massøruddannelse februar 2018.

Derudover, er jeg uddannet sygeplejerske (2004) og har arbejdet som dette i mange år. Jeg har arbejdet indenfor både hospital og hjemmepleje/rehabilitering, hvilket har givet mig en god baggrund og viden, til at forstå både sygdomme og ubalancer i kroppen.

Zoneterapi bygger på et holistisk menneskesyn, det vil sige at krop og psyke hænger sammen og har indflydelse på det enkelte menneskes sundheds og sygdomstilstand. Under fødderne findes der et fuldstændigt kort over kroppen, hvor hver del har et punkt, som også kaldes reflekszoner. Ømhed et sted under foden svarer således, til et sted i kroppen, der ikke fungerer optimalt.
Ved at behandle de ømme reflekszoner kan man påvirke muskler, organer, nedsætte spændinger og samtidig understøtte et mere frit energiflow i kroppen (meridianlære). Dette er med til at fremme kroppens balance og dermed nedsætte ubehag.

Zoneterapi er blandt den mest anvendte form for alternativ behandling og går ud på at styrke det enkelte menneskes selvhelbredelse. Det er en blid og omsorgsfuld behandlingform som kan anvendes af alle og ved mange forskellige ubalancer, som f.eks. allergi/intolerence, stress, søvnproblemer, smerter, hormonelle ubalancer/fertilitetsproblemer og meget mere.
Zoneterapi egner sig også godt til børn i alle aldre.
Spædbørn som har problemer med f.eks. fordøjelsen og/eller kolik vil ofte opleve lindring og finder ofte ro umiddelbart efter første behandling.
Behandling med zoneterapi kan også ses som et supplement til den lægelige behandling til børn der har problemer med f.eks. ørerne, immunforsvaret, allergier og kan lindre symptomer ved vokseværk.

Jeg er netop påbegyndt en massøruddannelse. Massage er påvirkning af enten hele eller dele af kroppen som virker afslappende på krop og sind, da muskler afspændes, blodcirkulationen forbedres og løsner ophobede affaldsstoffer.
Massage vil være et godt supplement til zoneterapibehandling, hvor der er symptomer som f.eks. hovedpine, spændinger og muskelsmerter.

Jeg stræber altid efter at styrke min klients fysiske og psykiske velbefindende og for fremme en sund balance i kroppen.