Frederik stopper i klinikken

Det er med en ambivalent fornemmelse jeg må opsige mit samarbejde med Skovlunde Fysiologiske Sportsklinik efter 5 år på klinikken.

Jeg blev i sin tid taget ind af Dorte Magnusson, der gav mig muligheden for at arbejde som massør professionelt for første gang. Et kapitel af mit liv som 21-årig der virkede skræmmende, men jeg var klar. Nu 5 år senere ser jeg tilbage på mange fantastiske oplevelser og timer i klinikken og de firmaer jeg er blevet sendt ud til.

Jeg har haft muligheden for at møde mange utroligt fantastiske mennesker, der har gjort små som store indtryk på mig, og et stykke hen af vejen været med til at forme mig som menneske.

Til alle jer vil jeg gerne sige tak for de mange timer sammen, tak for de gode snakke, tak for de mange grin og tårer, og tak fordi I valgte at lægge jeres tillid hos mig som massøren for netop jer.

Jeg er nu 26 år og har besluttet at gå nye veje i stræben på at realisere mine mål og drømme. Jeg har søgt ind for at læse Miljøteknolog med studiestart sommeren 2020.

Denne beslutning kommer sig af flere overvejelser. Jeg går med et håndledsproblem jeg ønsker heler fuldt, covid-19 krisen har sat sine spor på mit virke som massør, og så ønsker jeg at arbejde med miljøet frem for alt. Disse overvejelser gør at jeg vælger at stoppe nu og ikke senere, så jeg kan blive klar til næste kapitel i mit liv.

Jeg føler mig heldig at jeg har haft muligheden for at arbejde med så mange fantastiske klienter og kollegaer disse år.

Jeg har gjort mit bedste og det håber jeg har gjort en forskel.

 

God vind fremover til alle.

 

-Frederik Thomsen