Du er her:

Referencer

Vores firmaordning sænker sygefraværet. Det kan vi bevise.

Ud over det får medarbejderne en bedre og mere produktiv hverdag, hvor arbejdsglæden er i top.

Få et godt tilbud på behandliger i din virksomhed.

Nedenfor kan du læst om et lille udsnit af de virksomheder som har indgået en virksomhedsaftale med Skovlunde Fysiologisk Sportsklinik.

Ring eller skriv for at høre nærmere, eller klik her for at læse mere.

synthes1

”En underafdeling af et stort amerikansk firma som flere gang om måneden har valgt, at få en blanding af de forskellige behandlingsformer som klinikken tilbyder. Her har vi bl.a. være med til, at udarbejde arbejdspladsens APV.”

nkt

”En virksomhed i vækst der har valgt at få massage, zoneterapi, fysioterapi og mange af de andre ydelser som klinikken tilbyder igennem virksomhedsordningen. Dette gøres for, at skabe velvære blandt medarbejderne, og holde sygefraværet nede.”

HCFII

”En rådgivende ingeniørvirksomhed som har valgt at få behandlinger 2 gange om ugen. Her holder vi fokus på at holde sygefraværet nede. Dette gør vi igennem zoneterapi, fysioterapi og massage.”

nordea_logo

”De enkelte filialer bestemmer selv hvad behandlingerne skal indeholde, og vi holder løbende øje med om medarbejderne får optimale forløb, der sikre forebyggelse mod langvarige skader.”

industri

Virksomheden har ønsket at benytte vores virksomhedes store udbud af forskellige behandlingsformer. Derfor benytter de sig af bla. Massage, zoneterapi, fysioterapi osv.

IDtryk

Virksomhedens medarbejdere kommer i klinikken for at få deres behandlinger. Her modtager de behandlinger der er målrettet deres behov, så vi sikre en høj velvære og et lavt sygefravær.