Psykoterapi og coaching


v/Ninna


Når smerter forbliver en del af din dagligdag, er det en hjælp at få kigget på andet og mere end hvad, der kan afhjælpe det rent fysisk.

Derfor tilbyder vi, at du, sammen med din behandling hos os, får hjælp og støtte til at finde frem til, hvad der kan ligge til grund for din vedvarende smerte. Kroppen skal ses som en helhed og vores psyke skal behandles på lige fod med resten, for at opnå varige og gode resultater.

Coaching er et redskab der bruges i samtale for at opnå et ønskes resultat. Terapi er dybdegående samtaler, der finder frem til årsagen bag dit ubehag.

Du bliver støttet og guidet til at finde en ny og bedre udgave af dig selv.

Forudsætningen for det optimale udbytte for dig, er din vilje til forandring og modet til at være ærlig over for dig selv.

Tilgangen er anerkendende og den eneste dagsorden er, at være din professionelle sparringsparter og mentale personlige træner, så du kan styrkes i din proces frem imod dit mål.

“Viljen til forandring” er kodeordet, når du vælger disse samtaler hos os. Når du har viljen til forandring, så bliver det en konstruktiv samtale, hvor du kan forvente at opnå det du ønsker.