Om Sidse

I 2001 blev jeg uddannet fysioterapeut på Ergo- og fysioterapeut skolen i Holstebro.

De første 9 år af mit arbejdsliv som fysioterapeut har jeg arbejdet på forskellige private klinikker som indlejer i Holstebro, Nordsjælland og på Frederiksberg. I januar 2019 blev jeg igen selvstændig behandler.

Min store interesse er sport og akutte skader. Derfor har jeg været frivillig behandler og træner i to forskellige lokale fodboldklubber og for FIF håndbold damer.

Jeg bor i Rødovre med min mand og 3 børn.

Sidste år startede jeg et motions fodboldfitness hold, ”Wonder Women”, for kvinder i Boldklubben Rødovre.

Som barn startede jeg med at dyrke dans, gymnastik og senere håndbold, som jeg fortsatte med i Skjern indtil 20 års alderen, hvor en korsbåndsskade satte en stopper for min sportskarriere på højt plan.

Jeg har 18 års erfaring med fysiotepeutisk arbejde og behandlinger. Min styrke er at udrede patienter professionelt og grundigt, så der kan stilles en diagnose og deraf udarbejdes en behandlingsplan. Målgruppen har været alle aldersgrupper.

Jeg har arbejdet med sundhedsordninger i den private sektor i en stor privat virksomhed, som udbyder sundhedsordninger. Jeg har i de år været arbejdsmiljørepræsentant i 4 år og tillidsmand i 18 mdr. ud over at være ansat som fysioterapeut.

Jeg har altid været en iværksætter type med masser af gå på mod og ser gerne innovativt på alle tiltag.

Det er vigtigt, at vi behandlere følger med i tiden og holde os opdateret i forhold til folkesundheden i Danmark.

Sundhedsvæsenet er under stort pres nu. Der bliver i fremtiden behov for mere hjælp til udredning af ortopædiske problematikker. Jeg ser gerne at fysioterapeuter bliver brugt meget mere til udredninger og undersøgelser, da vi er fagligt stærke til den del.  Genoptræninger efter operationer og de forebyggende behandlinger bliver også mere og mere udbredt i Danmark. Jeg er ganske sikker på, at behandlerteamet på klinikken har kompetence til at tage del i at løfte den del af opgaven i Sundhedsvæsnet og behandler patienterne som havner ude i kommunerne efter indlæggelse eller når de skal konservativt behandles.

I april 2019 blev jeg ansat i klinikken som daglige leder og driftschef og den 1. oktober 2019 overtog jeg Skovlunde Fysiologisk Sportsklinik.

Jeg glæder mig meget til at udvikle klinikkens drift og jeg vil sikre at klinikken yder professionel, kvalitativ og resultatorienteret behandlinger hele tiden, så vores patienter og kunder kan blive hurtigt raske og selvhjulpet.


Erfaring
– MDT kursus ( Lumbal colomna og thoracal colomna)
– Manipulation og diagnostic thoracal colomna
– Sportsskader. Knædiagnostik, undersøgelse, behandling samt genoptræningsplaner.
– Kinesiotapening, tapening
– Manuel Therapy (ledmobilisering, fascie release)
– Mulligan kursus (basis)
– Idrætspsykologi i forhold til motivation/handlingsplan og målsætning (coaching)
– Holdtræninger (gigtpatienter, KOL, Parkinson, Børn og unge sansemotorik, bassintræning)
– Ergonomi vejledning og kurser (arbejdspladser) Sundhedstiltag på arbejdspladsen
– Fysiurgisk massage